Postkasser - massebrev fra PostDanmark

Kære medlem,

I går (2. februar) havde postbudet et brev til mig fra PostDanmark, hvori jeg blev gjort opmærksom på, at min postkasse skulle være på plads inden den 1. marts. Efter gennemlæsningen var min første tanke "det brev skulle jeg da ikke have haft, for vi har jo en 'sag' kørende". Du har sikkert, som alle de øvrige medlemmer fået et tilsvarende brev og har måske tænkt det samme.

Jeg har i dag kontaktet vores sagsbehandler Jens Christian Nielsen, Aarhus Kommune og vores kontaktperson hos Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur Karen Margrethe Olsen. Jens Christian Nielsen har fået alle papirerne fra Karen Margrete  Olsen og desuden fået oplyst, at når man taler med Post Danmark eller Trafikstyrelsen er det vigtigt at understrege at kommunen søger: "løsninger der tilgodeser den bevaringsværdige ejendom eller det bevaringsværdige miljø”. Der kan nemlig gives dispensation  til f.eks. handicappede, men ikke til bevaringsværdige bygninger. Der er mange eksempler på, at der er fundet særdeles fornuftige løsninger rundt omkring i landet, og vi håber naturligvis på, at noget tilsvarende kommer til at ske her.

Jens Christian Nielsen forventer at aflægge området et besøg med en af sine kollegaer, som har forstand på bevaringsværdige huse og miljøer i løbet af kort tid for at danne sig et overblik over området, og jeg har tilbudt at stå til disposition, såfremt det måtte ønskes. 


Vi må derfor fortsat afvente. 

Jeg opdaterer vores hjemmeside i løbet af week-enden.

© Anders Petersen 2011