Om Os

Grundejerforeningen Marselis  blev stiftet i 1977 som en frivillig sammenslutning af grundejere i det område, der afgrænses af Stadion Allé mod vest, Marselis Boulevard mod nord, Marselisvej mod øst og Skovbrynet mod syd. Foreningen har ialt 110 medlemmer. 

Kan man lide et smukt og roligt kvarter med høje gamle træer og smukke huse - de fleste fra første trediedel af 1900 tallet og de fleste vurderet som bevaringsværdige - med folkeskole, gymnasium, pensionist- og ældreboliger indenfor området, 10 minutters gåafstand til indkøb, 15 minutter til tog,  Havreballe og Marselisborg skovene lige udenfor dørene, Mindeparken, Århus Bugt, Tivoli Friheden, sportsbegivenheder på Århus Stadion samt Tangkrogen, der bl.a. er vært for Cirkusbesøg, Kræmmermarked, Marselisløb, Kunstudstillingen Sculpture by the Sea,  så er netop dette område ideelt: 

En godtepose af tilbud med alt indenfor gå-afstand. Men der er også syrlige drops i posen, og det er bl.a. her Grundejerforeningen kommer ind i billedet under mottoet: Når vi holder sammen står vi stærkere.


Kilde: gis.aarhus.dk (åbner i nyt vindue, hvor det er muligt at se billedet i større format og få information om de forskellige ejendomme.)

Du kan kontakte bestyrelsen via blanketten i forspalten. Det kan være om ris, ros, konstruktive forslag, eller for at tilmelde dig vores mail-liste (eller afmelde dig fra den). Fordelen ved at være på mail-listen er, at opdateringer af hjemmesiden herunder nyheder fra bestyrelsen bliver sendt til din mail-adresse. 


Gældende kontingent og snerydningsregler

Nedenstående regler blev vedtaget på Generalforsamlingen 2017. (Regelsættet indsættes efter generalforsamlingen.)


E-mail

Vi opfordrer medlemmerne af foreningen til at sende os deres e-mailadresse, så vi hurtigt kan orientere alle om diverse nyheder.


Facebookside: Gf.Marselis

Vi har en facebookside beregnet for hurtige opdateringer og mulighed for kommunikation mellem medlemmerne af Grundejererforeningen. Den er foreløbig inderettet som lukket gruppe.

Vi haber at alle medlemmerne vil tilmelde sig og dermed få de seneste informationer fra bestyrelsen og tilsvarende mulighed fortilsvarende hurtige kommunikationer mellem medelemmerne af FB-gruppen.© Anders Petersen 2011