Artikler og læserbreve (1)

collage

Der har været skrevet en del i medierne om lokalplan 942. Vi har efter den helt gamle udklipsmetode med saks og lim lavet nogle sider, som man kan bladre i og se nogle af de artikler og læserbreve, der er fundet JP-Aarhus og Stiften.

Da aviserne har ændret holdning til hvad man kan se på deres hjemmesider, kan vi valgt  ikke at lave linkadresser til siderne.  Udklippene er indsat på sider med piltaster, så man kan klikke sig frem og tilbage via højre-venstre-pilene eller gå tilbage til denne side via op-pilene. Det skal også nævnes, at artiklerne ikke bliver vist samme dag, som artiklen optræder i avisen, men først nogle dage senere. Endelig skal det nævnes, at udklipssiderne bliver løbende opdateret - evt. også uden reminder fra maillisten. Sig til, hvis du har set en artikel, som burde medtages i oversigten.

Listen indledes med artikler 5 artikler i JP-Aarhus om halkapaciteten i Sydbyen/midtbyen med udklip fra 2010 -2011. Dernæst er der udklip af artikler i JP-Aarhus og Stiften vedr. lokalplan 942.

Start læsningen via nedenstående klikbare liste.
© Anders Petersen 2011