Rungstedvejs lukning

Trafik og Vejes beslutning

Foranlediget af Trafik og Vejes beslutning om  at fjerne spærringen og genåbne Rungstedvej har vi sendt et brev til Rådmand Bünyamin Simsek med denne følgeskrivelse:

Kære Bünyamin Simsek.
Jeg sender vedlagt et brev til dig, fordi Trafik og Veje i et brev af 18. april har meddelt, at man har besluttet at ophæve den midlertidige spærring af Rungstedvej mod Stadion Allé. Vi mener, at Trafik og Veje med denne beslutning har tilsidesat Byrådets beslutning i januar 2008 på 3 punkter. 

Vi ser frem til, at du tager initiativ til en positiv afklaring i denne sag og deltager gerne i et møde med dig og din forvaltning.

-----

For god ordens skyld er brevet også sendt til projektleder Preben Pold med denne følge skrivelse:

Kære Preben Pold,
Foranlediget af dit brev af 18. april, hvor du skriver, at man har besluttet at ophæve den midlertidige spærring af Rungstedvej mod Stadion Allé, har vi fundet det nødvendigt, at kontakte Rådmand Bünyamin Simsek, fordi vi mener, at Trafik og Veje med denne beslutning har tilsidesat Byrådets beslutning i januar 2008 på 3 punkter.

Vi går naturligvis ud fra, at planerne om at fjerne den midlertidige lukning bliver standset.

For god ordens skyld vedlægger jeg brevet til Rådmanden.

Vores brev til Rådmand Bünyamin Simsek kan ses her.

-----

Rundspørge

Som det fremgår af brevet er der bestyrelsens vurdering, at modstanden mod lukningen af Rungstedvej er blevet langt mindre siden den første høring blev gennemført i 2007. Men selv om trafikbelastningen på de øvrige veje er øget, så er den uvedkommende gennemkørende trafik blevet meget mindre, så meget at lukningen har medført en væsentlig bedre trafiksituation end tidligere. Vi skriver i brevet at efter vores vurdering er tilslutningen for at fastholde lukningen over 90%. For at være sikre på, at det ikke bare er en vurdering, vi fremsætter uden belæg, vil vi lave en 'rundspørge', hvor vi beder medlemmerne besvare følgende spørgsmål:

Skal Rungstedvej være lukket permanent?  med svaralternativerne: Ja, Nej eller Neutral.

Da det tager tid at komme rundt til alle, vil det være en stor hjælp for os, at du benytter kontaktskemaet i stedet. Udfyld alle felterne, skriv selve spørgsmålet i Emne-feltet og Ja, Nej eller Neutral i Besked-feltet. På forhånd Tak.



© Anders Petersen 2011